Betalingsmuligheder: Kontant, Netbank og MobilePay

Bemærk venligst dette er ikke en betalingshjemmeside. Der kan ikke indbetales penge på denne hjemmeside.

Betalingsmåder for private kunder: Kunden betaler samme dag som jeg har udført arbejdet (kunden betaler normalt efter at jeg har udført arbejdet, med mindre kunden ønsker at betale før, fx fordi kunden skal gå fra ejendommen før at jeg kan nå at blive færdig med arbejdet. Alle kunder modtager en købskvittering / faktura for det udførte arbejde, ved betaling.

Kunder der ønsker at benytte sig af: Servicefradrage kan bruge min faktura til dette. Der er et fradrag på ca. 26 % hvis man får udført: Vinduespolering og/eller Snerydning. Læs mere om reglerne på WWW.SKAT.DK

Betalingsmåder for boligforeninger: Boligforeningen kan vælge at betale samme dag som jeg har udført arbejdet, eller De kan vælge at få tilsendt en faktura efter arbejdet er udført. Hvis ejendommen har en formand / administrator tilknyttet til ejendommen. Ring evt. for mere information.

Betalingsmåder for erhvervs kunder: Kunden betaler normalt samme dag som jeg har udført arbejdet, eller kunden få tilsendt en faktura efter arbejdet er udført. Hvilken form for betaling der skal vælges afhænger af hvilken form for virksomhed det drejer sig om, det bliver aftalt nærmere inden arbejdet påbegyndes. Ring for mere information.